top of page

Save Money, And Give Away Some Happiness

Projecte d'Estalvi dels alumnes de 3º ESO d'Enterprise de Santa María dels Apòstols. Barcelona

Ajuda'ns a complir el nostre objectiu d'estalvi, i regala felicitat amb nosaltres!

S'acosta l'hora de la veritat! i hem preparat el vídeo final que servirà com a carta de presentació de la candidatura de Save Money And Give Away Some Happiness per a la final del Programa de Valors de Futur del BBVA.

Esperem que us agradi... i que li agradi al jurat!

I per fi va tenir lloc l'esperat Torneig Solidari de Ping Pong amb 238 participants inscrits!!! El divendres vam montar el xiringuito a la Rambla Prim (davant de l'escola), vam montar tres taules ping pong, i vam reunir a tots els participants inscrits per gaudir la festa de l'esport, de l'emprenedoria, i com no, de la solidaritat. No et perguis detall de com va transcòrrer l'event a través del streaming que vam realitzar!!!

April 24, 2018

Després d'una jornada de molta feina, moltes roses, piruletes i llibres, podem dir que la diada de Sant Jordi ha estat tot un èxit de somriures, sorpreses ... i recaptació! :)

Els alumnes d'Enterprise hem gaudit de valent repartint les comandes (moltes d'elles anònimes) a centenars d'alumnes, professors i treballadors del Santa Maria dels Apòstols!

No oblideu veure el genial video-noticiari que hem preparat perquè tothom pugui disfrutar d'aquesta acció tant com ho vam fer nosaltres!

April 17, 2018

Agradable sorpresa la d'avui! ens han arribat les motxilles del premi per ser la classe guanyadora del mes de Març del Programa Valors de Futur del BBVA. Unes genials motxilles kukuxumusu amb -ATENCIÓ!- altaveus integrats per escoltar música allà on anem!

Ens ha fet molta il·lusió aquest reconeixement, i volem donar les gràcies a tot l'equip de Valors de Futur del BBVA.

P.D. Vam prometre foto amb el premi, i aquí la teniu :)

April 03, 2018

Avuí hem rebut la notícia de que som els guanyadors del premi a la classe del mes -de Març- del programa Valors de Futur, i ho celebràvem així. I sí, a nivell nacional!!! Moltes gràcies a la gent del BBVA per motivar-nos durant aquesta aventura, i a tota la gent que ha col·laborat a les nostres iniciatives i accions d'estalvi! Quan ens arribi el premi, prometem foto! :)

Gràcies a tots pel vostre suport!

April 01, 2018

Després de dues accions d'estalvi, no volíem deixar passar l'oportunitat d'agraïr a tota la comunitat del Sta. Mª dels Apòstols la seva col·laboració amb cada iniciativa dels alumnes d'Enterprise. El compte recaptatori no para de crèixer! Esperem que aquests diners puguin fer la vida una mica menys difícil a la gent amb més problemes econòmics del nostre barri, el Besòs, i de Bolívia. En nom de tots ells, GRÀCIES!

March 20, 2018

Aprofitant que alguns dels alumnes d'Enterprise cursen l'assignatura optativa de Reporters durant aquest 3º trimestre, hem pogut crear aquest vídeo-noticiari per a què tothom pugui veure com va transcórrer la jornada al nostre col·legi. ​Esperem que us agradi... i que ningú s'hagi quedat sense el seu entrepà solidari !!! :)

February 19, 2018

Per fi! Ja podeu veure tots com s'ha dut a terme tot el procés del Sorteig Solidari de les 7 samarretes del F.C. Barcelona que vam realitzar al Febrer. No oblideu pujar el volum!

Please reload

bottom of page