top of page

Qui som?

Hola!

 

Som els alumnes de 3º d'ESO d'Enterprise del Col·legi Santa Maria Dels Apòstols de Barcelona.

Et preguntaràs per què hem creat aquest blog, veritat? Doncs bé, actualment hi participem al Programa Valors de Futur del BBVA en el qual realitzarem diverses accions per poder dur a terme un projecte d'estalvi.

 

Què hi farem amb la recaptació? L'objectiu d'estalvi escollit per a aquest projecte és ajudar a la gent que més ho necessita a un barri obrer com el nostre, el Besòs, així com als més desfavorits arreu del món. Per aquest motiu, donat la important tasca social i educativa que realitza al barri, així com les múltiples iniciatives solidàries a diversos països del tercer món, hem escollit la Fundació ANI com a intermediari responsable de transformar el nostre esforç en felicitat.

Però, què hi fa la Fundació ANI? Entre les diferents tasques socials que realitza aquesta Fundació, els alumnes d'Enterprise volem col·laborar amb dues en concret. Per un costat amb el Programa de Beques de Formació en el que s'atenen les necessitats bàsiques d'alimentació i roba, així com les despeses d'escolarització de les famílies amb situacions més precàries del barri del Besós. I d'altra banda, també volem ser partícips de la seva tasca a Bolívia en forma de menjadors socials, amb l'objectiu de donar resposta als més necessitats d'aquest país.

 

Recorda! treballem amb l'objectiu d'ajudar als més necessitats del nostre barri, del nostre món!

Ens ajudes? Avant!

bottom of page