top of page

Esmorzar Solidari

Seguim endavant!

 

La segona acció del nostre projecte d'estalvi per al Programa "Valors de Futur" del BBVA tracta d'un esmorzar solidari a l'hora de l'esbarjo al Centre.

 

Després de l'èxit del Sorteig Solidari de les samarretes del F.C. Barcelona volíem, a més d'augmentar el nostre compte recaptatori, fer que alumnes, professors, i tots aquells que volguessin col·laborar, disfrutaren de l'acció solidària de forma conjunta compartint temps, espai i experiència altruista. I què millor que amb un entrepà de bacon i una pizza pel mig? :)  

Així doncs, el dijous 15 de Març és el dia elegit per omplir panxes d'alumnes, professorat i personal del Centre.

 

A partir d'aquest moment l'acció es divideix en tres etapes o fases:

1º Màrketing i publicitat:

Es prepara un mural a l'entrada del Centre amb motiu de l'esmorzar solidari, es dissenyen els diferents cartells amb l'anunci de l'event i amb la carta del menú, i s'acorda un dia per passar a penjar-los a les diferents aules, al mateix temps que s'explica breument en què consisteix aquest esmorzar a tots els alumnes i professors.

2º Planificació i provisió:  

El día 12 de Març es fa de nou una ronda per totes les classes per fer les comandes de cada entrepà, i recollir els diners. L'objectiu és evitar problemes de provisió, i poder assegurar així, arribat el gran dia, que tothom disfrute del seu esmorzar solidari!

3º Mans a la cuina: 

El 15 de Març els alumnes d'Enterprise, meitat cuiners, meitat cambrers, s'encarreguen de fer arribar, a partir de les 10:00 del matí, els entrepans i les begudes a tots els que col·laboren amb el nostre projecte.

I tu, amb quin menú hi col·labores?

ACTUALITZACIÓ!

Aprofitant que alguns dels alumnes d'Enterprise, junt a altres companys que s'han oferit a ajudar-nos, cursen l'assignatura optativa de Reporters durant aquest 3º trimestre, hem pogut crear aquest vídeo-noticiari perquè tothom pugui veure com va transcórrer la jornada al nostre col·legi.

Esperem que us agradi... i que ningú s'hagi quedat sense el seu entrepà solidari !!! :)

bottom of page