top of page

Celebrem el Sant Jordi més solidari!

Els emprenedors del Sta. Maria dels Apòstols no descansem mai, i arriba el torn de celebrar la diada de Sant Jordi per seguir regalant felicitat amb el nostre projecte d'estalvi!

El dilluns 23 d'Abril els alumnes d'Enterprise montem un petit stand per vendre roses, llibres solidaris (llibres de segona mà que ha aportat la comunitat educativa del Centre) a preus molt competitius, i piruletes gegants de colors per a que els més petits de Primària -i els no tant petits de secundària i professorat :) també gaudeixin de la festa!

En un primer moment s'ha dissenyat un cartell amb els diferents preus de tots els articles, per a inmediatament després, tal i com hem fet ja anteriorment a les altres accions d'estalvi, penjar-los a totes les aules i passadissos al mateix temps que s'explica a tot l'alumnat i professorat en què consisteix l'acció que estem organitzant.

Els dies previs, a les hores de l'assignatura Enterprise es recolliran les comandes i els diners aula per aula amb l'objectiu de poder ajustar el màxim possible la nostra compra de roses i piruletes a la demanda real d'aquests articles... i sobretot, per assegurar que ningú es quedi sense la seva rosa!

Arribat el dia 23 d'Abril els alumnes d'Enterprise repartirem les comandes amb l'opció de fer entrega de roses per les aules a la persona que ens indiqui el comprador, i vendrem llibres solidaris i piruletes gegants de colors durant tota la jornada.

I tú, ja saps a qui regalar un llibre i una rosa?

Feliç dia de Sant Jordi!

bottom of page