top of page

Torneig de Ping Pong Solidari

Que el ritme no pare! Els emprenedors teníem molt clar que no volíem deixar passar l'oportunitat d'utilitzar l'esport a les nostres accions d'estalvi per tal que, a més d'organitzar un event solidari, la gent s'ho passés bé a través d'una activitat saludable. I allà que hi anem amb l'ambiciosa 1º Edició del Torneig Solidari del Sta. Maria dels Apòstols!

En un primer moment vam parlar amb el professor Zefe, el qual ens digué que ens podia aconseguir 3 o 4 taules de ping pong a través d'uns contactes seus, les quals podriem traure al carrer, a la Rambla de Prim el 27 d'Abril de 09:00 a 13:30 per a realitzar un torneig de portes obertes a l'aire lliure. I allà que hi anem amb una festa esportiva-solidària al carrer! 

 

Per aquest motiu, en aquesta acció d'estalvi vam voler que una de les prioritats principals també fos el que hi participés el major número d'alumnes possible, aleshores es va decidir fixar un preu d'inscripció simbòlic d'1€ que ens permetrera recaudar uns mínims de diners per a la nostra finalitat solidària, al mateix temps que ens assegurava un mínim de compromís per part dels participants.

I el millor de tot, després de parlar amb la gent de reporters i els informàtics del centre, el torneig es podria seguir en directe en streaming!!!

 

Què millor forma de donar a conèixer a mares/pares/professors/alumnes i gent del BBVA el nostre treball?!?!

 

I mans a la feina! Seguírem amb les obligades accions de màrketing i publicitat (disseny i penjada de cartells, campanyes d'informació aula per aula, etc.), i la posterior recollida de diners de les inscripcions, fins que ben prompte ens vam adonar que la participació anava a superar totes les previsions amb més de 200 participants de Primaria, ESO, Batxillerat, Cicles... i professors! Aquest fet ens obligà a demanar ajuda al profe d'Educació Física, Sergi, per tal de poder realitzar una ronda classificatòria a les hores d'Educació Física al gimnàs per poder alleugerir una mica el nombre de participants a la jornada final del 27 d'Abril, i que així ens doni temps a acabar el torneig dins l'horari previst.

T'apuntes a jugar? si no és així, esperem que no t'ho perdis via streaming!!!

Streaming en directe!!!

Min. 06:35 Entrevista a Guillermo Savall, Professor d'Emprenedoria

Min. 10:30 Entrevista a Izan i Javier, semifinalistes categoría d'ESO

Min. 20:00 Entrevista a Jesús, particpant del torneig

Min. 23:45 Entrevista a Peter i Daniel, participants del torneig

Min. 31:25 Entrevista a Juan, alumne d'Emprenedoria i organitzador

Min. 36:00 Entrevista a Josep, participant del torneig

Min. 48:05 Presentació final categoria d'ESO

Min. 49:35 Acomiadament

bottom of page