top of page

Sorteig Solidari

Mans a la feina!

 

La primera acció del nostre projecte d'estalvi comença oficialment el 25 de Gener de 2018, i es tracta de la realització d'un Sorteig Solidari de 7 samarretes oficials del F.C. Barcelona. Sí!, hi haurà un total de 7 premiats a la nostra loteria solidària!

 

Les samarretes han estat una donació que s'ha fet al col·legi, i hem decidit realitzar una xicoteta loteria amb elles per estrenar el nostre compte recaptatori. Així que ja saps, si vols fer-te amb una d'aquestes samarretes, i a la vegada donar suport a una causa solidària, no dubtes a preguntar als alumnes d'Enterprise del Col·legi Santa María dels Apòstols, compra el teu número, i ajuda'ns a regalar felicitat!

Després d'haver decidit el mecanisme del sorteig, de treballar el disseny de la loteria, i de realitzar el procés d'impressió al centre, s'han repartit, d'inici, un nombre de paperetes igual a tots els alumnes, els quals durant dues setmanes hauràn de vendre a coneguts, companys, familiars, amics, desconeguts... a tothom! a canvi d'una aportació de 3€.

A més, aprofitant conceptes treballats a classe d'Enterprise, i per tant conscients de la importància que hi té la motivació per a que qualsevol projecte resulte un èxit, el professor s'ha compromés a regalar una de les samarretes a l'alumne que més loteria siga capaç de vendre!

Veritat que sona bé? :)

Molta sort el 9 de febrer per a tot aquell que hi participi!

bottom of page